Acasă Social Femeia infectată cu COVID-19, care a fugit din cauza condițiilor de spitalizare,...

Femeia infectată cu COVID-19, care a fugit din cauza condițiilor de spitalizare, a revenit la spital

0

Pacienta care a fugit din spital a fost convinsă de oamenii legii să se întoarcă la spital și a revenit benevol. Informația a fost confirmată pentru Deschdie.MD de către Natalai Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, care a precizat că:

„Femeia s-a întors singură la spiatal. Urmează să stabilim toate circumsțantele, însă preliminar dânsa a comunicat că nu-i plac condițiile de spitalizare și de asta a și părăsit incinta spitalului”, a precizat Stati.

Femeia, în vârstă de 29 de ani, este originară din Ceadîr-Lunga. Ea a părăsit spitalul în jurul orei 11, fără a anunța pe cineva.

Amintim că femeia infectată cu coronavirus a fugit din spitalul Sf. Arhanghel Mihail, din sec. Râșcani al mun. Chișinău, în prima jumătate a zilei de astăzi.

Cinește și: O pacientă infectată cu COVID-19 a fugit din Spitalul Sf. Arhanghel Mihail din Chișinău

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.