Acasă Extern Federaţia de Taekwondo i-a retras lui Vladimir Putin centura neagră

Federaţia de Taekwondo i-a retras lui Vladimir Putin centura neagră

0

Federaţia Internaţională de Taekwondo, World Taekwondo, i-a retras preşedintelui rus, Vladimir Putin, centura neagră onorifică 9 ani, pe care i-a acordase în noiembrie 2013.

Organizaţia ”condamnă ferm atacurile brutale contra vieţilor nevinovate din Ucraina, care contravin viziunii World Taekwondo, aceea că ”pacea e mai importantă decât victoria”, precum şi valorilor respectului şi toleranţei.

Alăturându-se deciziei CIO, World Taekwondo precizează că drapelele Rusiei şi Belarusului nu vor fi desfăşurate la competiţii internaţionale, după cum nici imnurile acestor ţări aliate nu vor fi interpretate. De asemenea, Rusia şi Belarus nu vor putea organiza competiţii internaţionale de taekwondo.

”Gândurile noastre sunt alături de poporul ucrainean şi sperăm la pace şi la un final imediat al acestui ră\boi”, se mai arată în comunicatul Federaţiei Internaţionale de Taekwondo.

Federaţia Internaţională de Judo (IJF) i-a retras în acest weekend lui Putin calităţile de preşedinte de onoare şi ambasador al său.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.