Acasă Politic Facebook a blocat o postare falsă a lui Bogdan Țîrdea dedicată Maiei...

Facebook a blocat o postare falsă a lui Bogdan Țîrdea dedicată Maiei Sandu

1

O postare a deputatului socialist Bogdat Țîrdea a fost blocată de facebook pentru că încalcă normele și regulile celei mai mari rețele sociale din lume și celei mai populare în Republica Moldova. Țîrdea se declară șocat de acest lucru și spune că s-a făcut la comanda echipei Sandu, transmite SafeNews.md cu referire la Zdg.md.

La 4 noiembrie, deputatul Bogdan Țîrdea a postat pe facebook un citat dintr-un interviu mai vechi pe care candidata la președinție, Maia Sandu l-a oferit unei publicații electronice. Scos din context, pasajul se intitulează „Maia Sandu despre susținerea homosexualilor” și este însoțită de un text scris de Țîrdea care conține mai multe informații neverificate și neadevărate despre contracandidata lui Igor Dodon.

Postarea însă, a fost blocată de rețeaua de socializare pentru că încalcă termenii de utilizare și condițiile comunității facebook pentru că instigă la ură.

Într-o postare pe canalul său de Telegram, Țîrdea spune că se declară șocat de atitudinea facebook.

„Stimați cetățeni. Eu sunt șocat. Facebook a început să blocheze textele noastre despre echipa Sandu. Este urât și prezintă o falsificare a alegerilor în favoarea lui Sandu. Noi am scris despre valorile familiei despre rolul acesteia în viața oricărui om. Haideți să ne unim și să arătăm că suntem oameni liberi. Sunt sigur că atunci, eforturile lor nu vor trece”, a comentat Țîrdea.

zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. După primul tur de alegeri ale președintelui de țară tovarășul Țârdea e în mare agonie, precum și toți ciracii lui. L-am crezut anterior nițel mai înțelept…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.