Acasă Exclusiv EXCLUSIV// FOTO// SURSE: Șeful interimar al INSP ar fi lovit un...

EXCLUSIV// FOTO// SURSE: Șeful interimar al INSP ar fi lovit un pieton. S-ar încerca mușamalizarea cazului

1

Un pieton ar fi fost lovit în această noapte, în timp ce traversa strada în afara trecerii de pietoni. Potrivit surselor SafeNews.md, accidentul ar fi avut loc în jurul orei 00:45 pe o stradă din în mun. Chișinău.

Sursele SafeNews.md care au solicitat păstrarea anumitului declară că automobilul implicat ar fi unul de modelul Școda Octavia ce aparține I.N.S.P. al IGP, iar la volanul acesteia s-ar fi aflat șeful interimar al I.N.S.P. Comisar Șef Dementiev Iurii.

Potrivit informațiilor, automobilul, deplasânduse pe strada Renașterii Naționale 30/1, a tamponat un pieton înafara trecerii pietonale.

Vctima cet. a.n.1960, s-ar fi ales cu leziuni corporale: Fractura închisă a coastelor 5,8 dreapta, Fractura închisă a treimei distale a gambei pe dreapta, plagă tăiată în regiunea frontală.

Sursa SafeNews.md declară că se încearcă mușamalizarea cazului.

Deocamdată nu am reușit să obținem o reacție din partea instituției. Purtătorul de cuvânt al MAI, Alina Zbancă nu a răspuns apelurilor telefonice.

Ofițerul de presă al IGP, Mariana Bețivu a declarat că nu cunoaște o asemenea informație și ne-a redirecționat către ofițerul de presă al ISNP. Natalia Golovco, însă, are telefonul deconectat.

Menționăm că Dementiev Iurii a fost numit la 7 septembrie curent, în calitate de șef interimar al Inspectoratului Național de Sănătatea Publică al IGP.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.