Acasă Exclusiv EXCLUSIV// FOTO// Interese ale conducătorilor ”INTEGRI” ai Procuraturii Generale: Declară un automobil...

EXCLUSIV// FOTO// Interese ale conducătorilor ”INTEGRI” ai Procuraturii Generale: Declară un automobil de 5 mii euro, dar conduce altul de 25 mii. Vezi cine este procurorul

0

Potrivit declarației de avere și interese pentru anul 2019, procurorul pentru misiuni speciale din cadrul Procuraturii Generale, Andrei Pascari indică faptul că deține un autoturism de model Toyota (an. fab. 2014) în valoare de 5 500 Euro, în proprietate din anul 2019. Totuși realitatea este alta. La fel ca și colegul său, adjunctul procurorului general, Ruslan Popov, Pascari a uitat să indice în aceeași declarație automobilul cu care vine la serviciu de ceva timp.

IV PARTE

Andrei Pascari – procuror pe misiuni speciale

În declarația sa de avere și interese pentru anul 2019, procurorul Andrei Pascari declară un autoturism de model Toyota în valoare de 5 500 Euro. Potrivit dânsului, autoturismul este fabricat în 2014 și l-ar avea în popesiei din 2019.

Totuși, în ultimul timp, procurorul pe misiuni speciale nu se sinchisește să apară la serviciu, conducând o bijuterie cu mult mai scumpă. Este vorba despre un automobil de model Hyundai Sonata.

Potrivit informațiilor obținute, constul unui asemenea automobil este de circa 19 mii euro. Totuși, specialiștii susțin că automobilul din posesia procurorul este mai dotat, iar constul său ajunge la 25 mii de euro.

Portalul SafeNews.md a încercat să i-a legătura cu Andrei Pascari pentru a întreba când mai exact a fost achizionat automobilul, acesta însă, nu am reușit să obținem o reacție.

La 30 ianurie 2020, procurorul pentru misiuni speciale, Andrei Pascari, a fost numit în calitate de membru al Colegiului pentru selecția și cariera procurorilor, pe perioada rămasă a mandatului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.