Acasă Alegeri 2020 Ex-primarul Serafim Urechean anunță pe cine susține la prezidențiale

Ex-primarul Serafim Urechean anunță pe cine susține la prezidențiale

1

Fostul primar al orașului Chișinău, Serafim Urechean, a anunțat că îl sprijină pe Igor Dodon în turul II al alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie. Într-un spot video, fostul edil aduce câteva argumente de ce îl va vota anume pe Dodon și îi îndeamnă și pe ceilalți cetățeni să facă acest lucru, transmite SafeNews.md cu referire la Știri.md

„Mă adresez către voi toți, la alegeri, din cei doi candidați să-l alegem pe Igor Dodon, care are o experiență, care este pregătit pentru a guverna țara, care nu a avut posibilitatea până la ultimele alegeri parlamentare să activeze în calitate de președinte la justa valoare, deoarece era suspendat. Să-i dăm posibilitatea să promoveze acele politici, care ar menține stabilitatea R. Moldova în plan intern și în plan extern. Să-l votăm pe 15 noiembrie pe Igor Dodon și să-i mai dăm o șansă pentru a îndeplini acele promisiuni”, a menționat Urechean.

La final ex-primarul a mai spus: „Eu iubesc Chișinăul! Eu iubesc Moldova! Eu votez Igor Dodon!”

Amintim că Serafim Urechean a fost decorat cu Ordinul Republicii pentru muncă în favoarea chișinăuienilor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Pare-se, s-o cam şuit acest Urecheanu! Sau, probabil, a fost generos recompensat, dacă şi-a permis să facă această „declaraţie” aberantă de susţinere a lui Kremlinovici. Căci cum altfel poate fi explicat faptul că un fost primar general votat în permanenţă în temei de alegătorii cu viziuni de renaştere naţională şi nicidecum de partea interfrontistă a populaţiei, plus fiind şi un fost lider de partid de facto liberal şi pro-european, care, la timpul său, promova valorile naţionale, democraţia şi se pronunţa împotriva tendinţelor unor forţe pro-imperiale din RM de aservire a ţării de către Rusia, cum e şi partidul zic socialist cumpărat de Dodon – deci, iată-l cocoţat pe acest domn-tovarăş Urecheanu în cătuţa „kulioarului” din Sadova… Vai de capul lui Urecheanu, chiar nu vă pare că a călcat într-un rahat cu o asemenea ieşire? Ori, cum ar zice amatorul de rusizme Dodon, a căzut „ниже плинтуса”….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.