Acasă Social Ex-directorul liceului din Tiraspol, numit consilier al unui eurodeputat

Ex-directorul liceului din Tiraspol, numit consilier al unui eurodeputat

0

Fostul director al liceului cu predare în limba română „Lucian Blaga” din Tiraspol, Ion Iovcev, a devenit consilierul deputatului Parlamentului European, Eugen Tomac. Anunțul a fost făcut chiar de Iovcev, în această dimineață. Iovcev a menționat, în anunțul său, că a aflat despre validarea contractului său de muncă în seara zilei de marți, 28 septembrie.

„Cu mare satisfacție am aflat ieri seara, 28 septembrie, că în Parlamentul European a fost validat contractul individual de muncă al meu în calitate de consilier al europarlamentarului Eugeniu Tomac. Aduc pe aceasta cale sincere mulțumiri domnului europarlamentar Tomac și consilierei sale, Tatiana Istrate. De asemenea mulțumesc profesorului Daniel Florescu din București și domnului doctor Alexei Paluta pentru ajutorul pe care mi-a acordat”, a scris Iovcev.

În aceeași postare, profesorul a anunțat că recent a atacat în judecată ordinul ex-ministrei Educației, Liliana Pogolșa, prin care acesta a fost demis la mijlocul lunii iulie 2021.

„Totodată țin sa menționez, pentru ca dreptatea să triumfeze, am depus pe data de 16 septembrie la Judecătoria Chișinău cerere de contestare a ordinului „ministrei” socialiste a lui Dodon Pogolșa”.

Fostul director al liceului cu predare în limba română „Lucian Blaga” din Tiraspol, Ion Iovcev, a fost eliberat din funcție printr-un ordin al MECC, semnat de ministra de atunci, Liliana Pogolșa, în iulie 2021.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.