Acasă Istorii din spatele culisei Ex-avocatul lui Filat: Licența e întoarsă. Comisia de etică: Nu e corect

Ex-avocatul lui Filat: Licența e întoarsă. Comisia de etică: Nu e corect

0

În timp ce ex-avocatul lui Vlad Filat Igor Popa afirmă că și-a redobândit licența de avocat, președintele Comisiei de etică și disciplină a Uniunii Avocaților Mihail Gafton spune că declarațiile avocatului nu corespund totalmente realității, transmite SafeNews.md cu referire la tv8.md.

Igor Popa a spus că decizia de redobândire a licenței a fost luată de Comisia de etică și disciplină pe 19 ianuarie curent, iar hotărârea din 7 decembrie 2020 prin care i-a fost retrasă licența pentru abaterile disciplinare pe care le-a admis a fost suspendată, în urma contestației depuse de el.

Mihail Gatfon a confirmat că Igor Popa a înaintat o cerere la Comisie prin care a declarat că nu este de acord cu decizia din 7 decembrie, iar ulterior hotărârea a fost suspendată.

Președintele Comisiei a spus că membrii s-au întrunit în trei ședințe în cadrul cărora trebuiau să examineze contestația depusă de avocat, dar nici la una dintre acestea Igor Popa nu s-a prezentat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.