Acasă Anticipate 2021 Eurodeputat, despre anticipate: Votul este mai puternic decât glonțul

Eurodeputat, despre anticipate: Votul este mai puternic decât glonțul

1

Eurodeputatul Cristian-Silviu Bușoi i-a încurajat pe moldoveni și i-a îndemnat pe aceștia să iasă la vot. Acesta a mai declarat că astăzi moldovenii au o șansă de a aduce schimbări în țară.

”Republica Moldova își alege, astăzi, Parlamentul. Cetățenii moldoveni decid pe mâinile cui vor lăsa conducerea statului în următorii patru ani. Am văzut că la Frankfurt s-au facut cozi, încă dinaintea deschiderii secțiilor de vot. Diaspora se mobilizează să își exercite dreptul constituțional. 

Același lucru trebuie să îl facă și cetățenii rămași acasă, în Republica Moldova: să meargă la vot, să voteze. 

O democrație este mai puternică atunci când politicienii aleși au o legitimitate cât mai mare, atunci când au o susținere populară puternică. Fiecare vot contează!. „Votul este mai puternic decât glonțul”, spunea Abraham Lincoln, pentru că el reprezintă esența democrației, forța pe care o are cetățeanul de a-și alege în mâna cui lăsa destinul său pentru următorii patru ani. 

Sunt absolut convins că cetățenii Republicii Moldova au învățat lecțiile democrației, că au văzut multe în ultimii ani și că vor, cu adevărat, o schimbare. De aceea, sigur se vor mobiliza, astăzi, la urne.

Republica Moldova are o șansă mare să facă schimbările în bine, să intre pe drumul cel bun, să recupereze decalajele de dezvoltare, să stopeze fenomenul corupției de la vârful statului și să ofere oamenilor un nivel de trai mai bun.

Succes, Republica Moldova! Succes moldoveni! Faceți un pas curajos spre un viitor mai bun!”, a declarat eroparlamentarul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

  1. Principalul este ca să nu sufere poporul, moralitatea, credința strămoșească de pe urma manipulărilor și dezinformărilor. Unde e garanția că așa ceva nu se va întîmpla. Doar și pentru Hitler au votat
    democratic majoritatea. Dar ce s-a întîmplat mai tîrziu ???!!! Democrația nu e cea mai perfectă formă de guvernare, zice un lider britanic. Tot el mai zicea, că altceva omenirea nu a inventat. Dar poate că nu dorit asta unii guvernanti. O gloată poate mai ușor fi mapipulată și sărărăcine cu slogane diversioniste sau îndreptate contra altor concurenti electorali

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.