Acasă Sport Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax Amsterdam, crede că Lionel Messi nu...

Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax Amsterdam, crede că Lionel Messi nu a mai ajuns la același nivel după plecarea lui Pep Guardiola de la Barcelona

0

Erik ten Hag, antrenorul lui Ajax Amsterdam, crede că Lionel Messi nu a mai ajuns la același nivel după plecarea lui Pep Guardiola de la Barcelona, în 2012.

Antrenorul catalan a plecat atunci de pe Camp Nou după patru ani în care reușea să bifeze trei titluri, două Cupe, trei Supercupe și două Ligi ale Campionilor.

„Messi e unul dintre lideri, muncea pentru echipă și a avut rezultate excelente. Dar nu a mai fost la fel de bun cum a fost sub comanda lui Guardiola. În ultimii ani Barcelona nu a mai câștigat foarte mult în Europa. Messi încă excelează, dar acum ocazional își mai arată limita inferioară”, a spus Erik ten Hag, pentru Voetbal International.

  • Cu Guardiola antrenor, Messi a reușit să câștige patru Baloane de Aur.
  • După plecarea lui Pep Guardiola, Barcelona a mai reușit să câștige Liga Campionilor o singură dată, în sezonul 2014-2015, cu Luis Enrique antrenor și cu Neymar în teren.

Eto’o i-a schimbat cariera lui Messi cu un sfat

Samuel Eto’o (39 de ani), fostul jucător al Barcelonei, a dezvăluit că i-a schimbat, cu un sfat, cariera lui Lionel Messi, iar acesta nu a uitat să îi mulțumească.

Fostul atacant camerunez vorbește la superlativ despre fostul său coleg de la Barcelona

„Messi mi-a mărturisit la un moment dat că, datorită sfaturilor mele, pe care nu le voi spune, cariera lui s-a schimbat. El avea de schimbat două sau trei lucruri, dar talentul l-a avut mereu. Sunt mândru și fericit să văd s-a scris o poveste care nu este gata încă. E dificil să-l dobori. Într-o zi a spus „Mulțumesc, Samuel, cariera mea a fost schimbată”. Mi-a arătat că umanitatea lui nu a fost schimbată”, a spus Eto’o.

DigiSport

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.