Acasă Social VIDEO // Emilian Crețu și Andrei Bolocan au pornit un conflict în...

VIDEO // Emilian Crețu și Andrei Bolocan au pornit un conflict în mediul online

0

După ce edilul Capitalei, Ion Ceban, a adus mai multe acuzații în adresa Nataliei Albot, vloggerul Emilian Crețu a venit cu o reacție pe marginea acestui subiect. Conform intervenției live a lui Emilian, el a fost rugat de fani să își expună opinia pe acest subiect, transmite SafeNews.md cu referire la Știri.md.

„Unii dintre voi m-ați întrebat despre scandalul dintre Andrei și Ion Cebam. Eu îmi voi zice doar părerea mea. 

Mesajul primarului este unul prostesc și te duce cu gândul la anii 90 cu răket, bratva, pumn în bot și te-am ucis.

Dacă vorbim despre etapa a doua, despre cei 60.000 de lei pe care se presupune că i-a luat Nata Albot și Andrei Bolocan ca mită. 

Nu știu dacă este adevărat sau nu, dar dacă este un adevăr, atunci aceste persoane sunt niște mediocrități și niște mincinoși, nulități care se dau cineva, dar sunt altcineva”, a spus Emilian.

După puțin timp, Andrei Bolocan a venit cu o replică în care îl întreabă pe Emilian dacă pune preț pe ceea ce scoate pe gură:

„Tu pui preț pe comunitățile tale? Pe miliardele de oameni care te urmăresc? Sau pur și simplu ești gata să repeți orice prostie și nu-ți pasă de impactul acestui gunoi care iese din gura ta. Pui preț sau nu? Sănătate Emilian, a conchis Bolocan.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.