Acasă Diverse Elon Musk vrea să vândă proprietăţile pentru a construi un oraş pe...

Elon Musk vrea să vândă proprietăţile pentru a construi un oraş pe Marte

0

Elon Musk a spus că îşi vinde proprietăţile cu scopul este de a crea un oraş pe Marte şi de a ne transforma într-o specie multiplanetară. Patronul Tesla şi SpaceX anunţă că e posibil să păstreze doar acţiunile companiilor, pentru că are nevoie de o casă doar atunci când e cu copiii, iar atunci poate închiria una, transmite SafeNews.md cu referire la Mediafax.

Elon Musk are 7 copiii şi o avere de peste 100 de miliarde de dolari.

ELON MUSK – CEO Tesla şi SpaceX: „Cred că este important ca omenirea să evolueze într-o civilizaţie spaţială, o specie multiplanetară.

Avem nevoie de resurse enorme pentru a construi un oraş pe Marte. În urmă cu două luni mi-am vândut reşedinţa principală din Los Angeles.

Acum aparţine unui chinez. Iar acum vindem mai multe case. Tot ceea vreau este să deţin acţiunile Tesla şi SpaceX.

Dacă vor merge prost, atunci şi eu, ca om, voi eşua. (Primul om pe Marte) îl vom vedea probabil peste 6 ani, dar poate chiar peste 4. Voi merge în spaţiu în 2 sau 3 ani, cred”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.