Acasă Justiţie Eduard Bulat și Marcel Dumitraș, numiți adjuncți ai procurorului general interimar

Eduard Bulat și Marcel Dumitraș, numiți adjuncți ai procurorului general interimar

197
0
ads

Procurorul general interimar, Dumitru Robu, are doi adjuncți, care au fost prezentați astăzi Consiliului Superior al Procurorilor. Este vorba despre Eduard Bulat și Marcel Dumitraș. La propunerea lui Dumitru Robu, CSP a oferit acordul pentru numirea acestora în funcție, transmite SafeNews.md cu referire la IPN.

Eduard Bulat și-a început activitatea în organele Procuraturii în 1994. Actualmente exercită funcția de procuror-șef al Secției politici, reforme și management al proiectelor din cadrul Direcției politici, reforme și protecția intereselor societății a Procuraturii Generale.

Marcel Dumitraș deține o experiență profesională în calitate de procuror de peste 26 de ani. Este procuror-șef al Secției judiciar-civile și contencios administrativ.

În noua funcție, Eduard Bulat va fi responsabil de domeniul urmăririi penale, iar Marcel Dumitraș – de domeniul judiciar-penal, ambii fiind numiți pe durata mandatului procurorului general interimar.

După suspendarea din funcție a procurorului general, Alexandr Stoianoglo, pe durata anchetei, adjuncții săi, Mircea Roșioru și Iurie Perevoznic, au demisionat, iar Ruslan Popov a fost reținut, fiind cercetat pentru îmbogățire ilicită.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here