Acasă Diverse E deja câștigătoare, deși fără medalie: Cea mai sexy sportivă la JO

E deja câștigătoare, deși fără medalie: Cea mai sexy sportivă la JO

0

Alica Schmidt superba atletă din Germania, despre care s-a scris că este cea mai sexy sportivă din lume, este deja câștigătoare la Tokyo 2020, deși nu a câștigat încă nicio medalie. Sportiva, care face parte și din staff-ul celor de la Borussia Dortmund va concura în ștafeta de mixt de 4×400 al jocurilor, precum și în ștafeta feminină de 4×400 metri.

Alica Schmidt este deja câștigătoare la Tokyo 2020. Nu pune frumusețea pe primul loc

Superba atletă, blondă, cu ochi albaștri și picioare lungi, cu aproape două milioane de urmăritori pe Instagram, este considerată deja câștigătoare la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, la categoria cea mai frumoasă competitoare.

Alica, care are un bronz la Campionatele Europene U23 din 2019, este extrem de modestă, conform apropiaților ei. Deși ar putea concura lejer pentru Miss Univers, Schmidt nu este genul care să pozeze în ipostaze sexy, pe care mai apoi să le expună public.

Dimpotrivă, ea și-a dorit foarte mult să facă atletism și să rămână în istorie datorită performanțelor din competiții și nu pentru frumusețea cu care a fost înzestrată. 

De altfel, sportiva a și postat recent pe Insta Story o imagine cu pista de atletism pe care se antrenează zilele acestea în Japonia.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.