Acasă Social Dramă în R. Orhei: Un șofer beat criță a luat viața unei...

Dramă în R. Orhei: Un șofer beat criță a luat viața unei Primărițe și a două rude ale acesteia

0

Primarul comunei Piatra din raionul Orhei, Mariana Ţugui şi alte două rude ale edilului au murit în urma unui cumplit accident produs noaptea trecută, informează SafeNews.md cu referire la Deschide.md.

Potrivit poliţiei, patru victime au fost lovite de un automobil de model Mazda, la volanul căruia era un şofer de 30 de ani, care era în stare de ebrietate avansată. În urma investigaţiilor, s-a stabilit că conducătorul auto avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,33 mg/l.

Mai mult, şoferul a efectuat o manevră de depășire a unui alt automobil, a ieşit pe acostament unde se deplasau cei patru pietoni tamponați din cele șase persoane, a confirmat pentru Deschide.MD Alexei Grosu, șeful adjunct al INSP.

În urma impactului, trei victime au decedat pe loc, iar a patra, fiul primăriţei în vârstă de 14 ani, a fost transportat la spital în stare gravă. Medicii luptă pentru a-l salva.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.