Acasă Politic DOVEZI. Sergiu Sîrbu spune că a fost interceptat, filat și monitorizat pe...

DOVEZI. Sergiu Sîrbu spune că a fost interceptat, filat și monitorizat pe GPS. „Confirmat oficial!”

0

Deputatul Sergiu Sîrbu, cel care recent a trecut din tabăra democraților în cea a grupului „Pro Moldova” a prezentat un document în care scrie că acesta a fost interceptat și monitorizat prin GPS.

Parlamentarul a atașat și un document în care scrie că că nu au fost determinate probe care ar reprezenta interes pentru cauza penală.

Confirmat oficial! Interceptat am fost! Urmărit am fost! Poziționarea prin GPS stabilită a fost! Nu au găsit nimic! O grămadă de bani s-au aruncat în vânt! Sper că măsurile speciale de investigație, măcar cele oficiale s-au terminat. Cu regret, simt că au început alte măsuri speciale de urmărire și intimidare, și mai mult ca sigur nu prea oficiale! Se pare că președintele Dodon și-a tras un „spețotdel” pentru determinarea deputaților de a fi fideli la anumite valori și principii (poza făcută azi, dar astfel de mașini sub ferestre apar regulat). Nu cred că prin astfel de metode disperate te poți menține democratic la putere foarte mult. Puterea nu e veșnică și, într-o bună zi, la toate le vine sfârșitul iar fărădelegile și abuzurile vor fi taxate dur!”, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

Acum câteva zile, Procuratura Generală a anunțat că Sergiu Sîrbu a fost scos de sub urmărire penală, iar dosarul a fost clasat. Deputatul a scăpat de dosarul penal în care era bănuit de acte de corupție. Procuratura Anticorupție a ajuns la concluzia că fapta acestuia nu întrunește elementele infracțiunii.Cauză penală a fost declanșată pe 28 octombrie 2019, în baza unui denunț depus de către un alt deputat, care reclama o pretinsă tentativă a lui Serghei Sîrbu de a-l corupe pentru a părăsi formațiunea din care face parte.

tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.