Acasă Anticipate 2021 Două partide, avertizate de CEC: N-au prezentat raportul de finanțare

Două partide, avertizate de CEC: N-au prezentat raportul de finanțare

0

CEC avertizează două partide să prezinte în termen de 24 de ore raportul privind finanțarea campaniei electorale. Este vorba despre Partidul Politic Partidul Oamenilor Muncii și Partidul Politic Noua Opțiune Istorică.

Partidele au la dispoziție 24 de ore pentru a prezenta raportul privind finanțarea campaniei electorale la situația din 18 iunie 2021 sau, după caz, să informeze Comisia despre neîncasarea veniturilor și neefectuarea cheltuielilor pentru perioada supusă raportării, sau despre faptul că nu va deschide un cont la bancă cu mențiunea „Fond electoral”.

În același context, Comisia a avertizat Partidul Politic Alianța pentru Unirea Românilor pentru reflectarea incorectă a donațiilor primite din afara țării.

Amintim că, în conformitate cu prevederile cadrului legal, concurenții electorali prezintă, săptămânal, în ziua de vineri, rapoartele privind finanțarea campaniei electorale. 

Acestea sunt plasate pe pagina web oficială a Comisiei www.cec.md, la rubrica „Alegeri parlamentare din 11 Iulie 2021”/ „Susținerea financiară”/, cu respectarea legislației privind protecția datelor cu caracter personal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.