Acasă Comunicate de presă Două automobile s-au ciocnit violent, la intrare în Băcioi. Cinci persoane au...

Două automobile s-au ciocnit violent, la intrare în Băcioi. Cinci persoane au fost transportate la spital

0

Un accident rutier s-a produs ieri-noapte, la intrare în comuna Băcioi. Două mașini s-au ciocnit. În urma impactului, cinci persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Pe acest caz a fost pornit un proces penal. 

Potrivit Direcției de Poliție Chișinău, oamenii legii au fost alertați în jurul orei 22:10. Ajunși la fața locului, inspectorii au stabilit că un automobil de marca ,,Mercedes”, condus de un șofer în vârstă de 39 de ani, s-a ciocnit cu un automobil de marca ,,Volkswagen”, condus de un șofer de 30 de ani.

În urma impactului au avut de pătimit șoferii și trei pasageri din automobilul ,,Mercedes”, cu vârstele cuprinse între 30 și 39 de ani. Toate cele cinci persoane au fost transportate la spital. Oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele producerii accidentului și care dintre șoferi se face vinovat.

În acest weekend inspectorii au documentat 39 de accidente rutiere. Patru accidente s-au soldat cu opt persoane traumatizate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.