Acasă Justiţie Dosarul penal Leova-Bumbăta: Șeful ASD, pus sub învinuire

Dosarul penal Leova-Bumbăta: Șeful ASD, pus sub învinuire

0

Sergiu Bejan, şeful Administraţiei de Stat a Drumurilor (ASD), este pus sub învinuire în dosarul penal privind construcţia drumului Leova-Bumbăta, în care sunt suspiciuni că s-au risipit bani publici. Informaţia a fost confirmată de şefa Procuraturii Anticorupţie (PA) Veronica Dragalin. Sergiu Bejan a respins acuzaţiile, fiind convins că ancheta îi va demonstra nevinovăţia.

Dosarul penal privind construcția drumului Bumbăta-Leova, în care şeful Administraţiei de Stat a Drumurilor are statut de învinuit, e în faza de acumulare a probelor, a declarat procurorul şef de la  Anticorupţie, scrie tvrmoldova.md. 

Fiind întrebată ce statut are directorul ASD, Veronica Dragalin a răspuns că acesta are statut de învinuit. Mai mult, ea spune că lui i-a fost adus la cunoștință ordonanța de punere sub învinuire. 

„Dar, în total, nu vă pot spune câte alte persoane sunt vizate dar când au fost efectuate perchiziţiile, s-au desfăşurat în mai multe locuri, nu e vorba doar de o singură persoană”, a precizat Veronica Dragalin. 

Totodată, șeful ASD Sergiu Bejan a respins acuzaţiile şi a declarat că la mijloc, de fapt, ar sta interese ascunse a unor persoane dar a refuzat să ofere alte detalii. 

De asemenea, în cadrul aceleiași emisiuni, Veronica Dragalin a dat de înțeles că în acest dosar ar urma să fie audiat chiar Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Andrei Spînu. 

„Din câte am cunoscut, nu a fost audiat deocamdată în acest dosar. (…) Dosarul e în desfăşurare”, subliniază șefa PA. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.