Acasă Politic Donald Tusk, despre alegerile din R. Modova: Sunt definitorii pentru viitorul relațiilor...

Donald Tusk, despre alegerile din R. Modova: Sunt definitorii pentru viitorul relațiilor R. Moldova cu UE

0

Preşedintele Partidului Popular European, Donald Tusk, a transmis un mesaj în contextul alegerilor parlamentare anticipate, ce urmează să se desfăşoare în R. Moldova, subliniind că scrutinul electoral este definitoriu pentru viitorul relaţiilor R. Moldova cu Uniunea Europeană.

„Aceste alegeri sunt definitorii pentru viitorul relațiilor Republicii Moldova cu Uniunea Europeană. În calitatea mea de președinte al Partidului Popular European – am sprijinit-o din tot sufletul pe Maia Sandu în alegerile prezidențiale. Grație mobilizării nemaivăzute a cetățenilor, atât din țară cât și din diaspora, profesionalismul, integritatea și europenitatea au învins. Acum, când se decide soarta parlamentului și guvernului, am încredere în echipa Maiei Sandu. Partidul Acțiune și Solidaritate are sprijinul meu plenar. Împreună aducem Republica Moldova mai aproape de Uniunea Europeană prin reforme și investiții, prin combaterea corupției și ridicarea nivelului de trai al cetățeniilor. Vă îndemn, ca de la Năslavcea la Giurgiulesți și de la Criva la Palanca, împreună să pornim vremurile bune! PAS cu PAS”, a spus Donald Tusk.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.