Acasă Sport Donald „Reche” Caldwell , fost jucător în Liga profesionistă de fotbal american...

Donald „Reche” Caldwell , fost jucător în Liga profesionistă de fotbal american (NFL), a fost împuşcat mortal

0

Donald „Reche” Caldwell (41 ani), fost jucător în Liga profesionistă de fotbal american (NFL), a fost împuşcat mortal în timpul unei tentative de jaf.

Caldwell, care s-a lansat sub culorile universităţii din Florida, a evoluat timp de şase sezoane în NFL pe postul de „wide receiver”, sub culorile formaţiilor San Diego Chargers, New England Patriots şi Washington Redskins, între 2002 şi 2008, potrivit Digi24.

În cursul sezonului 2006, Reche Caldwell a fost cel mai bun „receiver” al lui Patriots, cu un total de 760 yarzi câştigaţi. În acel an, gruparea din New England a ajuns până în finala Conferinţei de Est a NFL, fiind învinsă de Indianapolis Colts, care s-a impus ulterior în Super Bowl.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.