Acasă Social Doi bărbați, reținuți în timp ce traversau ilegal frontiera Moldovei

Doi bărbați, reținuți în timp ce traversau ilegal frontiera Moldovei

0

Doi bărbați au fost reținuți de angajații IGC și angajații Poliției de Frontieră în timp ce traversau ilegal frontiera de stat.

Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri, în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu, atenția și profesionalismul carabinierilor a dus la identificarea a două persoane suspecte ce au trecut ilegal frontiera Republicii Moldova.

Prin urmare, în timp ce controlau frontiera de stat în apropierea localității Medveja, din raionul Briceni, un echipaj mixt format dintr-un carabinier din cadrul DR „Nord” a IGC și doi polițist de frontieră, au identificat și reținut două persoane care au traversat ilegal frontiera de stat.

Ulterior, acestea au fost predate echipei de documentare din cadrul SPF Larga pentru investigații și stabilirea tuturor circumstanțelor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.