Acasă Social Doi angajați din sistemul penitenciar INFECTAȚI cu COVID-19 încă de săptămâna trecută....

Doi angajați din sistemul penitenciar INFECTAȚI cu COVID-19 încă de săptămâna trecută. Autoritățile ascund informația

0

Doi angajați din sistemul penitenciar au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de către purtătorul de cuvânt al Administrației Naționale a Penitenciarelor, Oleg Pantea.

Potrivit informațiilor, cei doi ar fi fost testați pozitiv, la sfârșitul săptămânii trecute. Mai exact este vorba despre un bărbat și o femeie, cu vârsta de până la 40 de ani. Primul este angajat al Penitenciarului din Soroca, iar femeia – la cel de la Rusca.

Reprezentanții ANP nu au specificat, însă, condițiile în care cei doi angajați au fost diagnosticați cu virusul Covind-19 și nici despre faptul dacă au fost sau nu plasate în carantină persoanele cu care s-au aflat angajații în contact.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.