Acasă Istorii din spatele culisei Dodon și Plahotniuc, acuzați că au hotărât răpirea lui Rizea. Reacții

Dodon și Plahotniuc, acuzați că au hotărât răpirea lui Rizea. Reacții

54
0
ads

Fostul deputat român Cristian Rizea, eliberat din arestul de la Chișinău, susține că are informații că Igor Dodon și Vlad Plahotniuc ar fi hotărât răpirea sa din Republica Moldova. Pe de altă parte, avocatul fostului lider al Partidului Democrat (PDM) neagă acuzațiile, iar din partea actualului lider al Partidului Socialiștilor (PSRM) nu am primit niciun răspuns până la publicarea acestui articol, transmite SafeNews.md cu referire la Cotidianul.md.

Avocatul lui Vlad Plahotniuc a declarat pentru Cotidianul că acuzațiile lui Rizea sunt un joc ieftin de PR.

„Acuzațiile lansate de această persoană (n.r.: Cristian Rizea) în adresa clientului meu (n.r.: Vlad Plahotniuc) sunt total nefondate. Consider că folosește numele clientului meu doar pentru ca mesajul său să aibă o mediatizare mai largă. Un joc ieftin de PR”, ne-a comentat Lucian Rogac, avocatul lui Vlad Plahotniuc.

Liderul Partidului Socialiștilor (PSRM), Igor Dodon, nu a comentat acuzațiile.

Am solicitat o reacție de la purtătoarea de cuvânt a Partidului Socialiștilor (PSRM), Carmena Lupei, pe marginea acestui subiect, însă până la publicarea acestui articol nu am primit niciun răspuns.

Amintim că Rizea susține că din 18 ianuarie trebuia să fie pus în libertate, deoarece nu poate fi extrădat.

„Cei care stau în spatele arestării mele sunt Igor Dodon și Vlad Plahotniuc. Avocații mei sunt prezenți aici, au venit și alte televiziuni din Republica Moldova pentru că sunt interesați de abuzurile care se întâmplă în cazul meu. Eu sper că totul să fie bine, în sensul că sper că justiția până la urmă să fie resetată aici, în Republica Moldova, să nu mai existe acest sistem mafiot condus de Dodon și Plahotniuc. E un moment istoric”, a spus Rizea.

Fostul deputat român acuză că „s-au făcut presiuni uriașe”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here