Acasă Politic Dodon despre Rizea și cazul Mykola Chaus: ” Nu-l cunosc și nici...

Dodon despre Rizea și cazul Mykola Chaus: ” Nu-l cunosc și nici nu l-am văzut vreodată”

0

Ex-deputatul român Cristian Rizea a primit cetățenia Republicii Moldova în 2017, fără acceptul președintelui țării și cu încălcarea legislației. Sunt declarațiile făcute de către fostul președinte Igor Dodon, actual lider al PSRM. Mai mult, potrivit acestuia, nu îl cunoaște și nici nu l-a văzut vreodată. 

„Eu cred că cei care sunt condamnați în țara lor, indiferent că-i Ucraina sau România, trebuie să fie extrădați legal acasă. De ce au lansat acum acest mesaj mediatic? Cu scopul să distragă atenția de la cazul Chaus (n.r. ex-judecător ucrainean, Mykola Chaus). Pentru că săptămâna viitoare, comisia parlamentară va fi gata să prezinte raportul. Și acolo se vede foarte clar implicarea serviciilor secrete din Republica Moldova și se vede clar că instituția prezidențială, sub conducerea Maiei Sandu, era la curent”, susține Igor Dodon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.