Acasă Politic Dodon, despre premiul de 30.000 de euro al Maiei Sandu: Rușine națională

Dodon, despre premiul de 30.000 de euro al Maiei Sandu: Rușine națională

0

„Românii au distrus cu 30.000 de euro ceea ce a construit Soros cu 300 de milioane de dolari.” Declarația a fost făcută de fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, în legătură cu premiul primit de Maia Sandu la Timișoara.

Fiind întrebat în cadrul emisiunii „În direct cu Igor Dodon” despre premiul de 30.000 de euro al Maiei Sandu, Igor Dodon a spus că „despre faptul că asta este o rușine națională deja au înțeles toți”.

„Dar eu pot spune altfel, românașii sunt bravo, sincer. Cu 30.000 de euro să distrugi tot ce a construit Soros cu 300 de milioane de dolari, și asta într-o lună. Maia Sandu cea sfântă, cum o considerau toți, pentru 30.000 de euro a scris și la CNA ca să primească banii. Lasă să-i ia, că-i hapsână”, a adăugat Igor Dodon.

Preşedintele R. Moldova, Maia Sandu, a primit pe 13 ianuarie Premiul „Timişoara Pentru Valori Europene”, instituit de municipiul Timișoara în 2023. Premiul vine însoțit de 30.000 de euro, fiind susținut de mai multe companii private.

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz de la USR, a reacţionat după ce premiul primit de Maia Sandu la Timişoara a fost contestat la Chişinău. Fritz a spus că acest premiu nu a fost virat către preşedintele R. Moldova şi că pentru el Maia Sandu este atacată de Rusia, dar că Timişoara arată că este curajoasă şi că nu a uitat valorile de libertate şi democraţie pentru care oamenii au murit la Revoluţia din Decembrie 1989.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.