Acasă Politic Dodon despre imaginile făcute publice de Reniță: „El a început să întindă...

Dodon despre imaginile făcute publice de Reniță: „El a început să întindă mâna, iar eu am arătat că nu. Faptul că au apărut diferite voci, cu Cornel, asta e trucat”

0

Șeful statului, Igor Dodon, susține că a știut despre faptul că era filmat atunci când mergea la sediul Partidului Democrat. Astăzi, în cadrul unui interviu, Igor Dodon a comentat imaginile apărute pe data de 18 mai în spațiul public, în care se vede cum Vladimir Plahotniuc îi înmânează o sacoșă. Potrivit acestuia, imaginile sunt trucate.

„Înțelegeam foarte bine că Plahotniuc face diferite provocări. El a început să întindă mâna, iar eu am arătat că nu. Faptul că au apărut diferite voci, cu Cornel, asta e trucat. Ei sunt specialiști în asta. Întrevederea a fost încercări de a mă provoca. Eu eram conștient de faptul că se regizează lucrul acesta. Când am putut să refuz unele lucruri, am refuzat. Cei care încearcă să spună că sunt pasibili de investigații, nu e absolut nimic. A fost o provocare, nu m-am dat la această provocare. Eu cred că mi-am obținut scopul principal”, a declarat într-un interviu pentru Unimedia Igor Dodon.

Șeful statului, mai spune că nu știe ce era în punga care apare în filmuleț.

 „Am vrut să-i spun că iar umblați cu „borsetcile”, dar m-am încurcat. Nu au mai fost așa „culioșele”. Ei încearcă să mă destabilizeze, să fac greșeli”, a menționat Igor Dodon.

Amintim că pe data de 18 mai, deputatul Partidului Platforma DA Iurie Reniță a prezentat o înregistrare video acum câteva minute, unde președintelui Igor Dodon i-a fost propus un pachet unde ar fi bani de la Vlad Plahotniuc, fostul lider PD.

CITEȘTE MAI MULT: VIDEO// Dodon ar fi luat un pachet negru de la Plahotniuc. Deputatul Reniță a prezentat o înregistrare video

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.