Acasă Politic Dodon: 6-8 deputați socialiști au fost sunați să părăsească fracțiunea

Dodon: 6-8 deputați socialiști au fost sunați să părăsească fracțiunea

0

Igor Dodon se arată dezamăgit și îngrijorat de acțiunile forțelor de ordine care nu ar investiga așa cum trebuie traseismul deputaților, transmite SafeNews.md cu referire la ZdG.

Dodon spune că nu vrea să învinovățească pe nimeni, dar că întrebarea numărul unu cu care se confruntă în întâlnirile pe care le are cu cetățenii este de ce nimeni nu este pedepsit pentru fenomenul coruperii deputaților din Parlament. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la N4.

„Depoziții oficiale la procuratura au depus 10 sau 15 deputați, 6-7-8 de la socialiști și restul de la democrați, a fost cutare și a depus cutare, că au venit prin verișori, avocați.Eu nu vreau să spun că procuratura nu activează, eu știu că Procurorul General face tot posibilul, am încredere în el, dar întrebări sunt”, a mai spus Dodon.

În același timp, șeful statului laudă modul cum colegii săi socialiști au gestionat criza cu Ștefan Gațcan.

zdg.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.