Acasă Justiţie DOC // Veaceslav Platon a depus o plângere pe numele Maiei Sandu...

DOC // Veaceslav Platon a depus o plângere pe numele Maiei Sandu în România

0

Veaceslav Platon a sesizat Consiliul pentru Combaterea Discriminării din România în legătură cu încălcarea dreptului la demnitate. Persoana pe care o vizează direct este președinta Maia Sandu, invocând o declarație a șefei statului pe care a făcut-o într-o emisiune a postului TV8.

„Prin declarațiile sale false și ofensatoare (ale Maiei Sandu n. r.), făcute public în scopul creării în societate a atitudinii ostile față de mine, încălcând dreptul meu la demnitate”, se arată în declarație.

Sunt convins, de la tribuna Adunării Generale a ONU, Maia Sandu ne va vorbi numaidecât despre gruparea Platon, care o împiedică să vaccineze populația, să deschidă porțile de la Președinție și să înlocuiască semnele de circulație rutieră. Iar până atunci, o vom purta pe Maia prin instanțele românești, distrăgându-i un pic atenția de la activitățile destructive de ruinare a statului moldovenesc abia viu, a conchis Platon.

Președinta țării, Maia Sandu, susține că în prezent cele mai mari pericole pentru securitatea țării reprezintă vulnerabilitatea instituțiilor statului, precum și existența grupărilor corupte, care s-au creat de-a lungul anilor.

Printre grupările enumerate de președintă este cea condusă de fostul democrat Vlad Plahotniuc, fostul primar de Orhei, Ilan Șor, precum și controversatul om de afaceri Veaceslav Platon.

Precizăm că Veaceslav Platon a anunțat că o dă în judecată și pe jurnalista și cofondatoarea TV8, Mariana Rață, pentru lezarea onoarei și demnității. Mai mult, Platon susține că jurnalista ar fi un agent al Serviciului de Informații și Securitate (SIS).

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.