Acasă Politic DOC // Un ex-consilier al lui Dodon și șeful Biroului Migrație și...

DOC // Un ex-consilier al lui Dodon și șeful Biroului Migrație și Azil, excluși din Comisia pentru problemele cetățeniei

0

Președintele Maia Sandu a semnat decretul privind modificarea componenței Comisiei pentru problemele cetățeniei și acordării de azil politic pe lângă președintele R.Moldova.

Astfel, din componența Comisiei au fost excluși fostul secretar general al Președinției în perioada lui Dodon, Nicolae Posturusu, dar și șeful Biroului Migrație și Azil, Olga Poalelungi. De menționat că Poalelungi este cercetată în dosarul expulzării celor șapte cetățeni turci din rețeaua liceelor Orizont.

La fel, din componența Comisiei a fost exclus și Petru Vasilică.

Totodată, noii membri ai Comisiei au devenit Olesea Stamate, consilier prezidențial în domeniul justiției – ea având și calitate de președinte al acesteia; Ghenadie Crețu, coordonator programe în cadrul Misiunii în R.Moldova a Organizației Internaționale pentru Migrație (vicepreședinte); Victor Zaharia, doctor în drept.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.