Acasă Alegeri 2020 DOC // Se cere excluderea lui Igor Dodon din turul II al...

DOC // Se cere excluderea lui Igor Dodon din turul II al alegerilor prezidențiale. Chirtoacă: ”A oferit bani 2.000 – 3.000 suro sau 40.000 – 60.000 de lei”

0

Mișcarea Politică Unirea cere excluderea lui Igor Dodon din cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 15 noiembrie. O contestație în acest sens a fost depusă astăzi, de Mișcarea Politică Unirea la CEC, transmite SafeNews.md.

Fostul edil al capitalei, Dorin Chirtoacă, susține că a cerut excluderea lui Dodon din cursă ca urmare a implicării repetate a bisericii în campania electorală.

„Deja în turul al doilea de scrutin, Dodon continuă să încalce legea și să folosească susținere interzisă și mijloace nedeclarate. Pe dată de 3 noiembrie, Igor Dodon s-a întâlnit cu mitropolitul Moldovei, IPS Vladimir la sediul Mitropoliei Moldovei.
Este știut faptul că Dodon a oferit bani 2.000 – 3.000 suro sau 40.000 – 60.000 de lei, în campania electorală pentru alegerile din 1 noiembrie, direct în mâna preoților cu ocazia vizitelor făcute în satele R. Moldova. Menționăm că și observatorii OSCE / ODIHR au constatat implicarea bisericii în campania electorală pentru Igor Dodon”, se arată în textul contestației.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.