Acasă Social DOC// Program redus pentru piețele din Chișinău, începând de mâine. Cum vor...

DOC// Program redus pentru piețele din Chișinău, începând de mâine. Cum vor activa centrele comerciale

0

Toate piețele din municipiul Chișinău vor activa de luni, 8 iunie curent, după un nou program. O decizie în acest sens a fost luată astăzi de către Comisia Extraordinară de Sănătate Publică din Chișinău.

Astfel, piețile din Capitală vor activa în următorul interval de timp:

  • În zilele de marți până vineri, de la ora 5.00 până la ora 16.00;
  • În zilele de sâmbătă și duminică, de la ora 6.00 până la ora 14.00;
  • Zilele de luni vor fi sanitare pentru toat piețele din Chișinău și suburbii, indiferent de forma de proprietate.

De asemenea, începând de luni, 8 iunie centrele comerciale își vor relua activitatea, dar vor fi deschise doar unitățile de comerț. În continuare, nu va fi permisă activitatea unităților de alimentație publică și de divertisment din interiorul centrelor comerciale.

Începând de marți, 9 iunie, instituțiile publice municipale vor sista audiența cetățenilor pe perioada stării de urgență în sănătatea publică.

DOC: chisinau.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.