Acasă Justiţie DOC // Președintele Maia Sandu câștigă, în prima instanță, procesul împotriva lui...

DOC // Președintele Maia Sandu câștigă, în prima instanță, procesul împotriva lui Ilan Șor. Acesta e obligat să achite 50.000 de lei

106
0
ads

Președintele Maia Sandu a câștigat în prima instanță procesul intentat contra lui Ilan Șor pentru minciună și defăimare. Astfel, prin decizia dictată astăzi instanța îl obligă pe Ilan Șor să dezmintă public minciuna că Maia Sandu ar fi primit bani în plic.

„E doar una dintre minciAstăzi am câștigat în prima instanță procesul intentat contra lui Ilan Șor pentru minciună și defăimare. Instanța îl obligă pe Ilan Șor să dezmintă public minciuna că aș fi primit bani în plic. E doar una dintre minciunile folosite de oponenții mei politici în încercarea de a opri venirea la putere a unor politicieni care lucrează pentru popor“, spune Maia Sandu și adaugă că dacă decizia va fi menținută, Șor va trebui să-i plătească despăgubiri de 50 000 mii de lei, pe care îi va dona unor familii nevoiașe.”

În 2018, preşedintele Partidului ŞOR, Ilan Şor, a declarat că personal îi transmitea sume impunătoare în plic, pe timp ce Sandu era ministru.

„Scumpă Maia! În primul rând, înțeleg ura ta față de Marina, care este tânără, frumoasă și a obținut rezultate în tenis. (…) Trebuie să înțelegi: știu cât de mult ți-a plătit Filat în plic în fiecare lună, ca surplus la salariu. Și anume eu am fost cel care punea banii în plic, înainte ca el să ți-i transmită ție”, scria Ilan Șor în 2018 pe o rețea de socializare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here