Acasă Politic DOC // Ocnița: Aleșii locali PAS îi cer Victoriei Cazacu să renunțe...

DOC // Ocnița: Aleșii locali PAS îi cer Victoriei Cazacu să renunțe la mandat

0

Primarii și consilierii locali și raionali ai Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) din Ocnița cer demisia deputatei Victoria Cazacu, a cărei fiică este cercetată într-un dosar de corupție, la Aeroportul Internațional Chișinău.

Astfel, aleșii locali au publicat o scrisoare în care anunță retragerea sprijinului politic pentru Victoria Cazacu ajunsă în Parlament pe listele PAS.

„Respectăm prezumția de nevinovăție a persoanei, până la pronunțarea unei hotărâri de judecată, dar asemenea cazuri subminează eforturile de a combate corupția, prejudiciază imaginea organizației teritoriale Ocnița a PAS, din acest motiv, retragem susținerea politică Victoriei Cazacu și îi cerem în mod colectiv să-și dea demisia și să-și depună mandatul, pentru a nu exista suspiciuni pe perioada anchetei și până la pronunțarea unei decizii de judecată pe acest caz”, se arată în scrisoarea aleșilor locali PAS de la Ocnița.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.