Acasă Politic DOC// O nouă sesizare către PG. Alexandr Slusari: ”Nu vom permite autorităților...

DOC// O nouă sesizare către PG. Alexandr Slusari: ”Nu vom permite autorităților să facă pe не знаю”

0

Vicepreședintele Parlamentului, și deputatul partidului PPDA susține că Uniunea Europeană condiționează acordarea asistenței macrofinanciare Republicii Moldova cu rezultate reale în cadrul investigării furtului miliardului. Declarația a fost făcută într-o postare publicată pe pagina sa de facebook. Acesta mai informează că a transmis o sesizare către Procurorul General Alexandr Stoianoglo.

Din surse demne de încredere am fost informat că deja există două anchete paralele pe acest dosar. Vreau să înțeleg dacă este adevărată această informație și dacă da, atunci care este logica acestei decizii incoerente. S-au pierdut intenționat 5 ani cu investigarea acestui caz de rezonanță națională. Doamne ferește să mai pierdem încă cățiva ani!, scrie deputatul Slusari.

Totodată, vicepreședintele parlamentului informează că a transmis o solicitare procurorului general Alexandr Stoianoglo în care cere furnizarea informației și despre dosarele, legate de concesionarea Aeroportului Internațional Chișinău și despre privatizările/concesionările dubioase din perioada 2017-2018.

Din august 2019 au trecut 8 luni. N-am auzit să aibă vre-un statut procesual Iurii Leancă, Valeriu Lazar, cumătru lui Dodon Tudor Copaci, demnitarii de stat din Guvernul Filip, responsabili pentru privatizări. Noi nu vom uita niciodată aceste escrocherii incalificabile și nu vom permite autorităților să facă pe не знаю! , a reiterat Alexandr Slusari.

Nu am reușit deocamdată să obținem o reacție din partea reprezentaților Procuraturii Generale, așa cum aceștia nu au răspuns la apelurile telefonice din partea jurnaliștilor SafeNews.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.