Acasă Politic DOC// ”Măi, când spuneți minciuni, măcar faceți un mic efort și spuneți-o...

DOC// ”Măi, când spuneți minciuni, măcar faceți un mic efort și spuneți-o cât de cât credibil”. Parlamentul despre înregistrările video în care apare Ștefan Gațcan

0

Secretariatul Parlamentului a oferit un răspuns la solicitarea deputatului Partidului „Acțiune și Solidaritate” de a-i fi prezentate toate înregistrările video în care apare Ștefan Gațcan.

DOC | Răspunsul Parlamentului la solicitarea lui Dumitru Alaiba de a prezenta înregistrările video în care apare Ștefan Gațcan. „Am bănuieli rezonabile că se tăinuiește o infracțiune, iar asta e penal”

„Înțeleg că prin parlament sau prin jurul parlamentului poți face orice, că informația nu se stochează nici măcar timp de o zi. Nici măcar din sala de ședințe. Asta reiese din răspunsul secretariatului parlamentului. Absurd, desigur. Am bănuieli rezonabile că se tăinuiește o infracțiune, iar asta e penal. Iar în caz că am dreptate, mai reiese și că nu s-a răspuns unei solicitări legitime a unui deputat. Două articole dintr-o lovitură. Mâine scriem autorităților competente. Măi, când spuneți minciuni, măcar faceți un mic efort și spuneți-o cât de cât credibil. Ne insultați inteligența, sincer”, a declarat deputatul. 

Menționăm că Dumitru Alaiba a venit cu solictarea respectivă după ce a avut loc o întrunire a mai multor deputați socialiști cu Ștefan Gațcan în unul din birourile Parlamentului. Ulterior, socialiștii au anunțat că Ștefan Gațcan a scris o cerere în vederea depunerii mandatului de deputat.

Ulterior, după mai multe ore, el a apărut într-o înregistrare video, într-o vie, în care spunea că nu a fost sechestrat, așa cum spun deputații „Pro-Moldova”, și că are nevoie de reabilitare.  

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.