Acasă Social DOC // Lista țărilor pentru care se impune izolare la revenirea în...

DOC // Lista țărilor pentru care se impune izolare la revenirea în R. Moldova

0

Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea în Republica Moldova, în situația stării de urgență în sănătate publică, a fost actualizată. Lista a fost publicată vineri și intră în vigoare pe 26 iulie.

Persoanele care traversează frontiera de stat pe sensul de intrare în Republica Moldova, şi vin, direct sau în tranzit, din statele pentru care se impune regimul de autoizolare, vor completa în mod obligatoriu fișa epidemiologică, precum şi vor semna declaraţia pe propria răspundere de a respecta regimul de autoizolare de 14 zile.

Lista este elaborată în conformitate cu p. 3.1. din Hotărârea nr. 57 din 17 iulie 2021 a Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică și intră în vigoare din data de 19 iulie 2021.

23.07.2021 Lista Statelor A… by SafeNews

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.