Acasă Anticipate 2021 DOC // Lista completă a candidaților Partidului Politic „ȘOR” la funcția de...

DOC // Lista completă a candidaților Partidului Politic „ȘOR” la funcția de deputat pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie

0

Comisia Electorală Centrală (CEC) a publicat lista candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pentru alegerile anticipate din 11 iulie 2021 din partea Partidului Politic „ȘOR”.

Astfel, la funcția de deputat se regăsesc 101 candidați”.

Cap de listă este liderul Partidului Șor, Ilan Șor, dat în căutare internațională, după ce a fost condamnat în 2017 la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru escrocherie şi spălare de bani. Următoarea poziție este ocupată de vicepreședinta partidului, Marina Tauber.

Lista completă:

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.