Acasă Anticipate 2021 DOC // Lista celor 191 de secții de vot propuse de MAEIE...

DOC // Lista celor 191 de secții de vot propuse de MAEIE pentru diaspora

0

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) a publicat lista celor 191 de secții de vot pe care propune să fie deschise peste hotare în cadrul alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Astfel, față de alegerile prezidențiale, de această dată, în cazul aprobării, numărul secțiilor deschise în mai multe state europene va crește semnificativ.

Reprezentanții Ministerului de Externe susține că dispune de suficiente resurse pentru a deschide 191 de secții de vot, în urmatoarele locații.

Propunerile MAEIE Privind C… by SafeNews

Curtea de Apel a obligat joi CEC să-și revadă decizia anterioară, prin care a dispus deschiderea a doar 146 de secții de vor în afara Republicii Moldova, pentru alegerile din 11 iulie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.