Acasă Comunicate de presă DOC// Încă un site blocat de SIS. Directorul instituției a dispus...

DOC// Încă un site blocat de SIS. Directorul instituției a dispus închiderea unui alt site care promova informații false privind evoluția COVID-19

0

Serviciul pentru Informații și Securitate solicită blocarea unui site pentru promovarea în mediul online a infomațiilor false privind evoluția COVID-19. Un ordin în acest sens a emis azi directorul SIS, Alexandr Esaulenco.

Ordinul ce conţine indicații cu caracter obligatoriu a fost transmis Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice şi Tehnologia Informaţiei pentru luarea deciziilor ce se impun. Astfel, urmează a fi sistat portalul moldoinfo.wordpress.com.

Amintim că anterior Serviciul de Informații și Securitate a limitat accesul la peste 50 de site-uri, acuzate de publicarea știrilor false despre COVID-19.

MAI MULTE DETALII: Noi site-uri care publicau știri false despre COVID-19, blocate de SIS

CITEȘTE ȘI: SIS a identificat alte două site-uri care promovează știri false

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.