Acasă Politic DOC// Gațcan și restul deputaților socialiști au semnat o declarație prin care...

DOC// Gațcan și restul deputaților socialiști au semnat o declarație prin care promit că nu vor vota demiterea Guvernului

0

Deputații PSRM s-au întrunit vineri într-o ședință în cadrul căreia toți au semnat o declarație prin care promit că nu vor susține moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. Printre semnatari se numără și Ștefan Gațcan.

„Deputații socialiști au condamnat ferm tentativele de destabilizare a situației în republică și aruncarea țării într-un haos în plină criză pandemică și economică. A fost subliniată importanța păstrării stabilității și păcii sociale în țară și continuarea sprijinului pentru oameni, inclusiv realizarea proiectelor naționale de infrastructură”, se arată într-un comunicat al PSRM.

„În final, toți cei 37 de deputați ai fracțiunii parlamentare a PSRM au semnat Declarația în susținerea Guvernului condus de prim-ministrul Ion Chicu”, mai precizează socialiștii.

Declaratia Fractiunii PSRM … by ziarsocialist on Scribd

Moțiunea urmează a fi dezbătută săptămâna viitoare, iar opoziția dispune de doar 49 de voturi din cele 51 necesare pentru demiterea Guvernului.

cotidianul.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.