Acasă Politic DOC// Dodon a propus, PSRM execută. Proiectul cu privire la desfășurarea Prezidențialelor...

DOC// Dodon a propus, PSRM execută. Proiectul cu privire la desfășurarea Prezidențialelor pe 1 noiembrie, înregistrat la Parlament

0

Deputatul socialist, Vasile Bolea, anunță că astăzi, împreună cu alți colegi din fracțiunea PSRM a înregistrat proiectul de hotărâre cu privire la stabilirea datei alegerilor Președintelui Republicii Moldova. Anunțul vine după ce Igor Dodon a declarat în această dimineață că va propune deputaților din coaliția majoritară declararea datei de 1 noiembrie – Ziua alegerilor prezidențiale, transmite deschide.md.

Conform art.109 alin.3) din Codul electoral, Parlamentul stabilește data alegerilor pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova cu cel puțin 60 de zile înainte de ziua alegerilor. Am propus ca data alegerilor să fie stabilită pentru 1 noiembrie 2020”, a scris acesta pe rețele sociale.

Amintim că Igor Dodon a anunțat că va propune Parlamentului ca alegerile prezidențiale ordinare să aibă loc pe data de 1 noiembrie.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.