Acasă Alegeri 2020 DOC // Deputat PAS: Aleșii locali sunt impuși să semneze declarații de...

DOC // Deputat PAS: Aleșii locali sunt impuși să semneze declarații de susținere a lui Dodon

0

Aleșii locali sunt impuși să semneze declarații de susținere a lui Igor Dodon în turul doi al alegerilor prezidențiale. Afirmațiile aparțin deputatului PAS, Petru Frunze, anunțând pe pagina sa de Facebook. Mai mult, legiuitorul afirmă că aleșii locali sunt mințiți că dacă va învinge Dodon vor fi finanțate mai multe proiecte locale.

„Primării trebuie să înțeleagă că Igor Dodon nu a făcut nimic în 4 ani pentru comunitățile locale, nu a negociat cu partinerii externi nici un program de finanțare pentru proiectele de dezvoltare locală. Igor Dodon după 15 noiembrie nu va avea nici o funcție de conducere, va pierde alegerile exact cum a pierdut în primul tur. Guvernul condus de Igor Dodon a blocat permanent orice inițiativă de-a oferi posibilitate primăriilor să încaseze în buget un volum mai mare de impozite și taxe locale”, scrie Frunze pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2502180286740185&id=100008447135445

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.