Acasă Alegeri 2020 DOC// Deputat: Greceanîi şi Dodon au început, în 2008, optimizarea reţelei de...

DOC// Deputat: Greceanîi şi Dodon au început, în 2008, optimizarea reţelei de şcoli din R. Moldova

0

Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi au fost cei care au semnat, în anul 2008, un plan de optimizare a angajaţilor bugetari din R. Moldova, care a avut obiectivul de a optimiza şi numărul şcolilor. Despre aceasta scrie deputatul PAS Radu Marian, care a publicat şi planul respectiv, contrasemnat de Igor Dodon şi Zinaida Greceanîi, în calitate de ministru al Economiei şi, respectiv, vicepremier, transmite SafeNews.md cu referire la tvr.md.

„Ştiţi cine a început închiderea şcolilor în Moldova? Greceanîi & Dodon – în 2008, când a semnat pentru planul de optimizare a reţelei de şcoli. Vedeţi dovada mai jos. Şcolile s-au închis şi în timpul lui Dodon şi Greceanîi şi în timpul guvernării lui Plahotniuc”, scrie Radu Marian, subliniind că, în perioada în care Maia Sandu a fost ministru al Educaţiei, aceasta a găsit soluţii ca elevii să meargă la şcoli renovate, cu profesori buni, ca să poată învăţa bine.

„A adus sute de autobuze şcolare, a redus corupţia, a renovat grădiniţele şi şcolile, iar elevii au început să înveţe mai bine, au fost notaţi pe merit şi au putut ajunge la facultăţi bune. Maia Sandu a lucrat pentru ca să avem şcoli bune care să asigure un viitor copiilor noştri. Maia Sandu a eliminat corupţia de la BAC – ceea ce părea imposibil pentru mulţi. Atunci, Maia Sandu a demonstrat că schimbări radicale spre bine se pot face şi în Moldova. Datorită succeselor ei în calitate de ministru al educaţiei, ea a ajuns unul din cei mai de încredere politicieni din Republica Moldova”, conchide Radu Marian. 

https://www.facebook.com/radumarianMP/posts/188667009487442

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.