Acasă Social DOC// Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a prelungit starea de urgență. Restricțiile...

DOC// Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a prelungit starea de urgență. Restricțiile impuse de autorități

0

Comisia Extrăordinară de Sănătate Publică a decis în această după-amiază să prelungească starea de urgență în sănătate publică până pe 15 iulie 2020, cu posibilitatea de prelungire a termenului dat în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice.

Astfel, restricțiile impuse anterior vor fi menținute, printre acestea fiind: interzicerea aflării în spațiile publice a grupurilor care depășesc trei persoane, organizarea întrunirilor cu participarea a maxim 50 de persoane, interzicerea ceremoniilor și a activităților din cluburile de noapte etc.

De asemenea, rămâne restricționată activitatea Centrelor de reabilitare/recuperare, inclusiv balneosanatoriale, cu excepţia Centrului Republican de Reabilitare pentru Copii şi Centrului Republican Experimental de Protezare Ortopedie şi Reabilitare, activităţile consultativ-diagnostice şi de tratament programate, cu unele excepții.

 Paranteze.MD

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.