Acasă Social DOC // Cod Galben de COVID-19 în Chișinău: Decizia integrală a CESP

DOC // Cod Galben de COVID-19 în Chișinău: Decizia integrală a CESP

0

Din cauza creșterii numărul infectaților cu COVID-19 în municipiul Chișinău este declarat Cod Galben de alertă. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței din 27 iulie a Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică a municipiului Chişinău (CESP).

„Purtarea măştilor de protecţie în toate spaţiile publice închise, în transportul public, la staţiile de aşteptare, la toate evenimentele publice în spaţiile deschise cu aglomeraţii umane, în cadrul întrunirilor cu caracter unic, adunărilor în masă cu respectarea în aceste cazuri a distanţei fizice de minimum un metru. Masca trebuie să acopere atât gura, cât şi nasul”, se arată în Hotărâre.

Totodată CSEP recomandă evitarea evenimentelor care implică prezența aglomerațiilor umane.

Totodată, în decizie se menționează că vaccinarea este unica măsură esențială de prevenire a cazurilor de infecții COVID-19.

H nr. 41 din 27.07.21 CESPC by Primăria Chișinău

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.