Acasă Politic DOC // Ce avere a declarat președintele Parlamentului în 2023

DOC // Ce avere a declarat președintele Parlamentului în 2023

0

Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu și-a dezvăluit averea pentru anul 2023.

Astfel, Igor Grosu a ridicat un salariu de la Parlament de peste 270.000 de lei, ceea ce presupune un salariu lunar de circa 22.500 de lei, conform declarației de avere și interese personale publicate pe site-ul Autorității Naționale de Integritate, scrie tv8.md.

Potrivit declarației, Igor Grosu a beneficiat de o compensație de la Parlament în valoare de 362.420 de lei, totodată, compensații pentru cheltuieli de tratament, legate de îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, de promovare și de protocol, dar și pentru transport.

La buget a fost adăugat și 2.400 de euro care constituie venitul din darea în locațiune a unui apartament.

În declarația de avere, președintele Igor Grosu a indicat și două case de locuit, valoarea de piață a uneia dintre case fiind de 1,9 milioane de lei.

Totodată, președintele Parlamentului a mai declarat și un apartament cu o suprafață totală de 47.2 m.p, în valoare de circa 273.000 de lei. Și un automobil de model Volkswagen Touran de 7.800 de euro pe numele titularului Bujor Nina.

declaration_20240401_093138 by Anatol Cibotari

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.