Acasă Politic DOC // Ala Nemerenco, a anunțat despre decizia Judecătoriei Chișinău în cazul...

DOC // Ala Nemerenco, a anunțat despre decizia Judecătoriei Chișinău în cazul diplomei false

0

Fostul ministru al Sănătății și actuala consilieră prezidențială pe același domeniu, Ala Nemerenco, a anunțat despre decizia Judecătoriei Chișinău în cazul diplomei false. Despre acest lucru Ala Nemerenco a scris pe pagina sa de Facebook.

„Eu nu am vorbit prea mult despre cele ce mi s-au întâmplat mie în ianuarie-februarie când am fost ținta unui atac mediatic de forță concertat de trei deputați socialiști, preluat cu iscusință de toate holdingurile plahotniuchiste și socialiste, dar și de alți pudeli no-name. Unul din subiectele atacului a fost povestea manipulatorie cu nume de cod “diploma falsă”. Am declarat atunci public că îi voi acționa pe toți în judecată pentru atacul murdar și manipulatoriu care l-au organizat în scopurile lor politice”, scrie Nemerenco.

Astfel, prin decizia Judecătoriei Chișinău, actuala deputată Alla Darovanaia este obligată să dezmintă personal și public informațiile răspândite atât la conferința de presă din 2 februarie 2021, cât și pe pagina sa oficială de Facebook, informațiile fiind catalogate drept defăimătoare și false.

„Deputata Darovanaia este obligată să dezmintă informația în același mod în care a fost răspândită – în conferință de presă organizată în sediul Parlamentului, cu invitarea tuturor reprezentanților mass media și cu publicarea textului dezmințirilor pe pagina sa oficială de Facebook. Deputata mai este obligată să elimine de pe pagina sa de Facebook toate postările cu referire la mine. De asemenea, va plăti 20.000 lei cu titlu de prejudiciu moral și va acoperi toate cheltuielile de judecată suportate”, se mai arată în postarea consilierei.

Ala Nemerenco spune că banii vor pleca la patru copii orfani minori.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.