Acasă Politic DOC// Cât a costat vizita delegației prezidențiale la Kiev

DOC// Cât a costat vizita delegației prezidențiale la Kiev

0

Președinția a cheltuit puțin peste 28 de mii de lei pentru vizita efectuată de delegația prezidențială în capitala Ucrainei, Kiev, transmite SafeNews.md cu referire la zdg.md.

Pentru vizita efectuată de delegația prezidențială la Kiev în perioada 11-12 ianuarie 2021 a fost cheltuită suma de 28.9 mii lei, inclusiv diurnă – 13 mii de lei și cazare – 15.9 mii de lei.

Delegația prezidențială a mers la Kiev cu două microbuze, iar pe teritoriul Ucrainei aceasta a fost însoțită de mașinile de serviciu ale acestei țări.

Delegația oficială a R. Moldova a fost compusă din:

  • Maia Sandu, Președinta Republicii Moldova
  • Andrei Spînu, secretar general, Aparatul Președintelui Republicii Moldova
  • Cristina Gherasimov, consilier în domeniul politicii externe
  • Sergiu Tofilat, consilier în domeniul energetic
  • Dumitru Doru – Tehnician superior în Secția protocol și comunicare a Direcției relații externe a Aparatului Președintelui Republicii Moldova
  • Andrei Boghinschi – Tehnician superior în Secția protocol și comunicare a Direcției relații externe a Aparatului Președintelui Republicii Moldova
  • Viorica Sturza – Șef al Secției protocol și comunicare a Direcției relații externe a Aparatului Președintelui Republicii Moldova

În capitala Ucrainei, președinta Maia Sandu a avut o întrevedere oficială cu Președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, cu Prim-ministrul Denis Shmygal și cu speaker-ul Parlamentului, Dmytro Razumkov. 

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.