Acasă Politic DOC // Bilețchi, despre licitația de la AIC: Toți se spală frumușel...

DOC // Bilețchi, despre licitația de la AIC: Toți se spală frumușel pe mâini

0

„Toți se spală frumușel pe mâini și pasează răspunderea pe Comisia de Licitație, acolo unde știm că sunt puși cei mai vulnerabili și șantajabili oameni, care nici nu prea pricep în materie juridică, acceptând invenția nu pot fi trași la răspundere”.

Declarația aparține activistului politic, Vlad Bilețchi, care a comentat declarațiile șefului Agenției Proprietății Publice, Roman Cojuhari și ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, precum că nu ar avea nici-o tangență cu licitația de la Aeroportul Internațional Chișinău.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Vlad Bilețchi se întreabă dacă Andrei Spînu și Roman Cojuhari nu au avut treabă cu licitația de la AIC, de ce cei doi au comentat în nenumărate rânduri această licitație.

„Atunci ce treabă a avut Cojuhari și Spînu să comenteze până acum, licitația? Atunci de ce am aflat cu toții despre anularea licitației de pe canalul de Telegram a lui Spînu? Da cei de la Aeroport și din Comisia de Licitație sunt la curent că ei defapt „asigură” desfășurarea licitației și perfectarea actelor? Adică, tot ei poartă răspundere legală. Exact așa răspuns vor da Cojuhari și Spînu când vor fi luați pe sus de CNA, PG și PA în legătură cu această licitație”, a scris activistul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.